Isosisarustodistus lapselle itselleen

3,00  (sis. ALV)

*
Osasto:

Kuvaus

Myös vauvalle itselleen voidaan tilata sisarustodistuksesta oma kappale, johon vauvan puumerkin lisäksi tulee kaikkien isosisarusten nimet ja puumerkit/allekirjoitukset. Tämä todistus on erityisen suosittu niissä uusperheissä, joissa sisarukset asuvat osa- tai kokoaikaisesti eri osoitteissa.

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.