Isovanhempien todistus isovanhemmalle

3,00  (sis. ALV)

Todistus voidaan kirjoittaa joko yhdelle isovanhemmalle tai pariskunnalle. Täytä kaikki todistukseen tulevat nimet ja nimitykset alla olevaan kenttään. Esim. ”Mauno Mallikas  -vaari ja Miriam Mallikas-Göös -isoema”

*
Osasto:

Kuvaus

Isovanhempien oma todistus muistuttaa suvun tuomista juurista ja isovanhemman oikeudesta ja velvollisuudesta toimia lämpimänä sylinä, turvallisena olkapäänä, herkkänä korvana, ohjaavana kätenä ja rakastavana sydämenä. Todistus voidaan tehdä joko yksittäiselle isovanhemmalle tai yhteisenä pariskunnalle. Pariskuntatodistus on tapana tehdä myös silloin, kun toinen puolisoista ei ole lapselle biologista sukua, mutta käytännössä toimii lapselle isovanhemman roolissa. Ja tietenkin epäviralliselle isovanhemmalle on mahdollista tehdä muuten samanlainen todistus, mutta esimerkiksi “varamummin” tai “kunniavaarin” tittelillä…

Vauvan puumerkkinä todistuksessa käytetään tavallisimmin kämmenen ääriviivoja, jalan- tai sormenjälkeä (tai hiustupsua, silloin kun tukkaa on poikkeuksellisen paljon).

VINKKI: Isovanhempien todistuksista saa mukavan ohjelmanumeron itse juhlaan – ja kivoja valokuvia perhealbumiin – kun antaa heidän itse piirtää todistukseensa lapsenlapsensa kädenkuvan. Tavallisesti tämä tehdään siten, että toinen isovanhemmista, isä tai äiti pitelee lempeän lujasti lapsen kämmentä todistusta vasten (alla kannattaa käyttää tukena esim. isoa kovakantista kirjaa), niin isovanhempi saa helposti kuulakärkikynällä piirrettyä käden ääriviivat, ilman että pieni käsi kesken kaiken pusertuisi nyrkkiin.

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.