Kummitodistus lapselle itselleen

3,00  (sis. ALV)

*
*
*
Osasto:

Kuvaus

Kummitodistuksesta tehdään aina lapselle oma kappale, jossa on kaikkien kummien nimet ja allekirjoitukset. Kummien nimet tulevat todistustekstiin tilaajan antamassa järjestyksessä. Samoin tulevat periaatteessa myös allekirjoitusten nimenselvennykset, mutta toisinaan niiden järjestystä on muutettava tilankäyttösyistä = jotta kummipariskunnan allekirjoitukset saadaan samalle riville ja käytettävissä oleva tila riittää kaikille allekirjoituksille.

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.