Palveluhinnasto

Puhujapalvelu

Perushinta hautajaisiin ja nimiäisiin 260 €, häihin 280 €, joka sisältää: Puhujalta puheen/seremonian valmisteluun ja esittämiseen kuluvan työajan 8 työtuntiin saakka (mahd. lisätyötunnit à 20 €), kirjallisen puhe-/seremoniakopion, mahdolliset seremoniaan kuuluvat todistukset sekä matkakulut puhujan omalla toiminta-alueella.

Juhlamusiikki

Perushinta hautajaisiin, häihin ja nimiäisiin 190 €, joka sisältää muusikolta seremoniaan kuuluvan musiikin valmisteluun ja esittämiseen kuluvan työajan 10 työtuntiin saakka (mahd. lisätyötunnit à 20 €) sekä matkakulut muusikon toiminta-alueella. Oman soittimen käytöstä peritään lisäksi kulukorvaus 20 €. Silloin kun soittaja myös laulaa tai laulaja myös soittaa, lisämaksu tästä on 50 €.

Painotuotteet

Perheen omat juhlat -juhlakäsikirjaa (à 20 € toimituskuluineen), todistuksia nimiäisiin ja hääjuhlaan (à 3 € + kartonkikannet à 6 € + toimituskulut kotimaassa 8 €) sekä adressit iloon ja suruun (à 15 € toimituskuluineen) löytää verkkokaupastamme.

Jäsenalennukset

Taustajärjestöjen (vapaa-ajattelijat, humanistit ja protulaiset) jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille myönnetään puhujapalvelusta 30 € ja juhlakäsikirjasta 5 € jäsenalennus.

Jos juhlabudjetti on oikein tiukka, on uskonnottoman seremonian puhuja- ja musiikkikuluihin saatavissa tukea Vapaa-ajattelijain liitto ry:ltä liiton jäsenyhdistysten jäsenille. Tukea haetaan jälkikäteen lomakkeella, johon liitetään kopio laskustamme + tosite sen maksamisesta.

Perusveloitus Jäsenhinta*
Puhujapalvelu nimiäisiin

260€

230€

Puhujapalvelu häihin

280€

250€

Puhujapalvelu hautajaisiin

260€

230€

Juhlamusiikki

190€

190€

lisämaksu laulusta / säestyksestä

50€

50€

oman soittimen käyttökulut

20€

20€

lisätunti

20€

20€

Pitkien  matkojen matkakulut

0,40€ / km

(tai matkaliput)

0,40€ / km

(tai matkaliput)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (0 – 24 %).