Nimenantotodistuspaketti 1 (yksi kummi tai kummipariskunta)

Paketti 1 sisältää nimenantotodistuksen ja kaksi kummitodistusta: toinen lapselle itselleen, toinen tämän kummille(/kummipariskunnalle). Jos kummeja(/kummipariskuntia) on useampia, valitse tämän sijaan paketti 2, paketti 3, paketti 4, paketti 5 tai paketti 6 , jota voit vielä täydentää tilaamalla lisäkummitodistuksia tarpeenne mukaan.

Nimenantotodistuksen allekirjoittamalla niin kummit, mummit kuin koko muukin juhlaväki pienimpiä myöten saa toivottaa lapselle onnea. Samalla todistus siis toimii ’vieraskirjana’. (Huom! Muistathan kertoa lomakkeen lisätietoja-kohdassa, jos kyseessä on adoptiolapsen kotiintulojuhla, tai jos lapsen nimeä juhlitaan vasta 1-vuotissynttärien yhteydessä, sillä sekä näihin että monenlaisiin muihinkin tilanteisiin meillä on omat tekstiversionsa.) Todistuksen voi tilata myös kaksikielisenä, tai kummallakin kielellä oman todistuksen. Erilliset todistukset kannattaa tilata ainakin silloin kun juhlaväen määrä suuri.

Kummitodistus jää muistuttamaan kummeja annetuista kummilupauksista. Kummitodistuksesta tehdään aina lapselle oma kappale, jossa on kaikkien kummien nimet ja allekirjoitukset. Jokaiselle yksittäiselle kummille tai kummipariskunnalle tilataan oma todistus; jos kummeissa on pariskuntia, joille halutaan todistus yhteisenä, pariskunnan nimet kirjoitetaan samalle viivalle. (Mahdollista on myös tehdä kummallekin osapuolelle oma todistus, mutta laittaa ne yhteiseen kanteen.

Muista tilata isovanhempien ja muiden läheisten todistukset Erilliset todistukset nimiäisiin -valikoimasta ja todistuskannet.

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.