Puhujapalvelu

Pro-Seremoniat tarjoaa asiantuntevaa ja korkeatasoista palvelua uskontokuntiin sitoutumattomien perheiden juhliin häistä hautajaisiin, nimenannosta aikuistumiseen.

Palvelumme on aina yksilöllistä. Jokainen juhlaseremonia laaditaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja se koostuu vain osista, jotka hän itse hyväksyy. Puhujan rooli juhlassa on aina uskonnoton ja noudattaa humanistis-eettisiä periaatteita. Puhujan harkinnassa on päättää muutosesitysten hyväksymisestä – puhe on viime kädessä puhujan teos ja hänen on voitava seistä sanojensa takana.

Pro-Seremoniain asiakkaalla on aina oikeus:

  • vapaasti valita tai laatia itse seremoniansa
  • henkilökohtaiseen suunnittelutapaamiseen puhujan kanssa joko kasvotusten, puhelimitse tai sähköpostitse
  • maksuttomaan puhelin- tai sähköpostineuvontaan
  • tarkistaa seremonian tai puheen luonnos etukäteen ja esittää siihen muutoksia
  • saada muistoksi kirjallisina sekä seremonia (puhe) että siihen mahdollisesti kuuluvat todistukset
  • täsmälliseen ja kiireettömään palveluun juhlassa
  • vaikuttaa myös puhujan asuun niin halutessaan.

Hyvissä ajoin ennen juhlatilaisuutta puhuja käy tapaamassa asiakasperhettä. Suunnittelutapaaminen kestää yleensä 0,5-2 tuntia. Henkilökohtaisen, kiireettömän keskustelun avulla perhe voi varmistua, että puhuja on heille sopiva. Tämä puolestaan sekä saa heiltä aineistoa puheeseen että voi auttaa heitä esimerkiksi musiikin, seremonian ja koko tilaisuuden suunnittelussa. Tapaamisen jälkeen yhteydenpitoa jatketaan puhelimitse ja sähköpostitse, kunnes kokonaisuus on valmis ja juhlapäivä koittaa. Tilaisuuden jälkeen perhe saa muistoksi lopullisen puheen tyylikkäänä, kirjallisena kopiona.

Yksi vastaus artikkeliin “Puhujapalvelu

Kommentit on suljettu.