Enon, sedän ja tädin todistus

Läheisiä ihmissuhteita on harvoin liikaa, ja kummien asemesta tai lisäksi lapsen tärkeimpinä ydinperheen ulkopuolisina aikuisina saattavat hyvin toimia vanhempien sisarukset. Enot, sedät ja tädit voivatkin saada omat todistuksensa, joiden tekstiversio riippuu saajan iästä – vaikka useimmat ovatkin jo tukevasti aikuisia, jotkut pääsevät rooliinsa hyvinkin nuorina.

Jokaiselle todistuksen saajalle tilataan oma kappale.

Tätä tuotetta ei voi tilata ilman Lapsen todistustilauksen perustietoja

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.