Muut todistukset

Jokainen perhe päättää itse, keitä läheisistään haluaa muistaa kirjallisesti; todistuksia on tähän mennessä tehty edellä jo mainittujen lisäksi esimerkiksi varamummeille, serkuille, tukiyhdistykselle, perhekunnittain koko juhlaväelle… Todistusten tekstit voidaan laatia joko oman ehdotuksemme tai tilaajan luonnoksen pohjalta, joka tapauksessa siis yhteistyössä tilaajan kanssa ja oikeakielisyyden, käytettävissä olevan tilan sekä Pro-Seremonioiden sekulaarihumanistisen toimintaperiaatteen asettamissa rajoissa.

Tätä tuotetta ei voi tilata ilman Lapsen todistustilauksen perustietoja

Mukavinta on tietysti saada todistus omalla äidinkielellään. Kaikki todistustekstimme ovat saatavissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja jo monilla muillakin länsimaista merkistöä käyttävillä kielillä (ja mitä vielä puuttuukin, saadaan onnistumaan yhteistyössä vanhempien kanssa ­- siten on tähänastinenkin kielivalikoimamme syntynyt!).

Mikäli jokin asia pohdituttaa, ota jo ennen tilauksen tekemistä yhteyttä toimistoomme sähköpostitse: posti@pro-seremoniat.fi tai puhelimitse: 050 590 4390.

Todistus on tilauksesta valmistettava tuote, joka valmistetaan asiakkaan antamien tietojen perusteella. Tuotteella ei ole niin ollen palautus- tai vaihto-oikeutta muulloin kuin valmistajan virheestä johtuvista syistä.